Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


ROUWBRIEK: DEZE RUBRIEK IS OPGEDRAGEN AAN STEFAAN DESMET, JARENLANG WEBMASTER VAN DE OUDE SITE


Sinds februari 2011 verwelkomen wij u op deze site. Onze oude website van bestuurslid wijlen Stefaan Desmet is nog toegankelijk op deze link en staat nog boordevol informatie over onze harmonie,  maar wordt verder niet meer aangepast. Dank voor uw begrip.

Veel surfplezier op de oude en/of op de nieuwe site!   


In de zomer van 2014 is Stefaan Desmet overleden. De geboren en getogen Izegemnaar was gedurende vele jaren een vaste waarde binnen onze harmonie. Stefaan speelde jarenlang in het trommelkorps, dat later werd omgedoopt tot Leotallica. Hij was daarnaast jarenlang bestuurslid. Als tamboer-majoor voor onze harmonie loodste hij ons tijdens het marcheren veilig de straat op. Naast een harde werker herinneren we Stefaan voornamelijk als een fijn en warm persoon waar je altijd een gezellige babbel mee kon hebben.

Naast zijn jarenlange werk voor onze harmonie zette Stefaan Desmet zich met hart en ziel in voor KFC Izegem, waar hij gedurende lange tijd materiaalman en uitlijner van de velden was.
Stefaan was graag gezien in het Izegemse verenigingsleven. Tot op vandaag een blijvend gemis binnen en buiten onze harmonie...


Stefaan overleed plots op 50-jarige leeftijd in zijn woning in de Stationsstraat in Izegem en laat zijn broer Danny na. 
Op donderdag 18 september werd in intieme kring afscheid genomen van Stefaan. De as van Stefaan Desmet werd verstrooid op de stedelijke begraafplaats aan de Reperstraat in Emelgem. Wie het overlijdensbericht nog eens wil nalezen, kan dat doen via deze link.

Stefaan, bedankt voor jouw jarenlange inzet voor LEO XIII, het ga je goed!


Wie een boodschap wil neerpennen omtrent het gemis van ons fijn bestuurslid en muzikant, kan dit hieronder doen. 
Laat dit een plek zijn waar iedereen die dit wenst zijn gevoelens kan uiten. 
Want dood is Stefaan pas, als wij hem zijn vergeten. 

Plaats reactie

Door het posten van dit bericht verklaart u zich akkoord met onze huisregels. De postmaster behoudt het recht om uw bericht ten allen tijde te verwijderen.


Beveiligingscode
Vernieuwen

U bent hier Links Oude website