Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


'Leotalic' - bestuurEigen bestuursleden


Vertegenwoordiging op algemene bestuursvergaderingen


De muzikanten en ideologie van 'Leotalic' worden in het bestuur van de Koninklijke Harmonie Leo XIII vertegenwoordigd door twee muzikant-bestuursleden en de dirigent/ druminstructeur. Minstens één van deze drie personen wordt verwacht aanwezig te zijn op de algemene bestuursvergaderingen die gemiddeld één keer om de acht weken plaatsvindt. Zij verdedigen 'Leotalic' binnen het groter geheel van de harmonie. 

 

Dirk Stockman

alt

Dominiek Vierstraete

Afbeeldingsresultaat voor geen profielfoto

Hans Dewachtere

alt

 

 

 

Het spreekt voor zich dat alle Leo XIII-bestuursleden bij het uitvoeren van beslissingen ook rekening houden met 'Leotalic', net zoals dat gebeurt voor 'TOETi' als voor de voltallige harmonie K.H. Leo XIII. De sterkte van ons voltallige bestuur is nl. gelegen in de complementariteit van de groep. Daar wordt bij elke beslissing over gediscussieerd en naartoe gestreefd.


Hoofdverantwoordelijke 'Leotalic'


Sinds kort heeft de drumband ook een eigen hoofdverantwoordelijke. Die taak is weggelegd voor Dominiek Vierstraete, die fungeert als een soort secretaris om allerlei administratieve zaken in orde te brengen, repetities te plannen en dergelijke meer. Als pater familias van de familie Vierstraete zorgt hij er dus niet alleen voor dat zijn twee zonen Niels en Lars hun beste beentje voorzetten, maar hij leidt dus ook samen met instructeur Hans Dewachtere alles in goede banen. 

Dominiek Vierstraete

Afbeeldingsresultaat voor geen profielfoto
 

alt

U bent hier Leotalic Bestuur