Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

IN PRIMEUR: Affiche jubileumconcert "95 jaar Leo XIII"

E-mail Afdrukken

IN PRIMEUR: Affiche jubileumconcert
"95 jaar Leo XIII"


alt


Het muzikaal seizoen 2017-2018 is ondertussen op gang geblazen. Na een zomerbreak zijn we opnieuw klaar om er volop tegenaan te gaan. De tijd en energie die ons nog rest zullen we dan ook ten volle moeten benutten, want dit seizoen belooft uniek te worden.

Slechts enkele weken scheiden ons van ons najaarsconcert, maar er is meer. Veel meer dit najaar... We vieren ons jubileum. Ons 95-jarig bestaan. Dat jubileum willen we niet zonder slag of stoot laten voorbijgaan. Integendeel. Op zaterdag 21 oktober 2017 kan u niet alleen getuige zijn van wat beloofd een beklijvend concert te worden. Nee, u moet er zijn! Het is uw plicht om er als Leo XIII-liefhebber meer dan ooit te zijn. Of u nu jong of iets minder jong bent, uw aanwezigheid wordt geapprecieerd.

Opnieuw is het volledige eerste deel van '95 jaar Leo XIII' in deskundige handen van jeugdensemble 'TOETi' en drumband 'Leotalic'. In dat deel mag u zich aan feestelijke, jeugdige nummers verwachten waar u nog lang met euforisch gevoel aan zal terugdenken. Dit alles onder leiding van Hans Dewachtere en Lynn Callewaert.

Het tweede deel wordt geregiseerd door Francis Bonte, waarin hij met de voltallige harmonie u iets niet-alledaags zal voorschotelen. Met speciale aandacht voor muzikanten die reeds vele decennia het reilen en zeilen van 'Leo XIII' meemaken, zal u kennis maken met anekdotes, onverwachte verhalen en beeldmateriaal. Bovendien vergeten we zij die niet meer in ons midden zijn niet die elk een steentje hebben bijgedragen tot wat K. H. Leo XIII geworden is. 
Een terugblik en een vooruitblik, om ons klaar te maken voor de volgende 95 jaar. Dat wordt het doel van dit evenement.

Dus beste bezoeker van deze pagina, we hebben een afspraak?
Zaterdag 21 oktober, 20:00u, Kunstacademie Art'Iz Regio Izegem in het stedelijk auditorium (SAMW Izegem). 


 WELKOM

OP DE WEBSITE VAN DE

KONINKLIJKE HARMONIE LEO XIIIK.H. LEO XIII BESTAAT UIT DRIE COMPONENTEN:

altalt  altVOLG DE ALLERLAATSTE UPDATES OP ONZE FACEBOOKPAGINA

alt

@KHLEO13

U bent hier Home