Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Cecile Dejonghe

E-mail Afdrukken PDF

MOEDER VAN LEO XIII-MUZIKANT JAN MESSIAEN OVERLEDEN


Afscheid van Cecile Dejonghe

alt

Bron screenshot: Rouwbrief Uitvaartcentrum Depoorter Izegem

 

Exact een jaar en drie dagen na haar echtgenoot Wilfried Missiaen is op vrijdag 26 oktober 2018 mevr. Cecile Dejonghe overleden. Cecile is de moeder van onze trouwe muzikant Jan Messiaen. Cecile werd geboren te Emelgem (Izegem) op 30 mei 1927 en is in de Izegemse deelgemeente Kachtem net zoals haar echtgenoot op 91-jarige leeftijd rustig ingeslapen in WZC Sint-Vincentius te Kachtem (Izegem).

Cecile laat 3 kinderen, 6 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen na. Naast warme moeder, grootmoeder en overgrootmoeder was ze beroepshalve bezieler van kledingzaak 'Ethel'. 

Er wordt op zaterdag 3 november om 10:30u afscheid genomen in de Emelgemse Sint-Pieterskerk, gelegen op het Emelgemseplein, net voorbij de brug. Nadien wordt Cecile Dejonghe overgebracht naar de stedelijke begraafplaats aan de Reperstraat te Izegem (Emelgem) waar ze na iets meer dan een jaar opnieuw wordt herenigd met haar echtgenoot. De bijzetting in de familiegrafkelder gebeurt in intieme kring.

Begin november is traditioneel een periode waarin we onze geliefden herdenken. Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen Jan Messiaen en zijn familie dan ook veel sterkte toewensen in deze periode van herinnering en sereniteit. Rust zacht, Cecile!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Cecile Dejonghe