Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Gerard Dewachtere

E-mail Afdrukken PDF

VADER VAN MUZIKANTEN YVES EN HANS DEWACHTERE OVERLEDEN OP 86-JARIGE LEEFTIJD


Afscheid van Gerard Dewachtere

alt

Bron: Rouwcentrum Vandecandelaere-Spruytte, Vandecandelaere en Casier

Dinsdag 2 oktober 2018 is dhr. Gerard Dewachtere overleden. Gerard werd geboren te Roeselare op 26 maart 1932 en is in zijn 86ste levensjaar in AZ Delta van ons heengegaan. Dhr. Dewachere is getrouwd met mevr. Paula Vansteenkiste, van wie hij in 2011 noodgedwongen afscheid moest nemen. Hij is tevens de vader van 4 kinderen, waaronder Yves en Leotalic-druminstructeur Hans Dewachtere en schoonvader van Birgit Corteville. Verder laat hij nog 18 kleinkinderen en Martha Espeel na, zijn steun en toeverlaat.

Gerard Dewachtere leefde voor de muziek. Hij was gewezen penningmeester en bestuurslid van de Koninklijke Fedekam West, de Federatie voor amateurblaasmuzikanten in West-Vlaanderen. Hij kreeg er de titel van Grootofficier in de Fedekam Orde. Daarnaast was hij ook bestuurder van de Roeselaarse Kiosk en stichter en oud-voorzitter van de Camhove-vrienden. De meesten onder u zullen hem echter vooral kennen als ere-voorzitter en bestuurslid van de Koninklijke Harmonie het Gildemuziek in Roeselare. Een sociaal heel geëngageerd man dus... 

Er wordt op zaterdag 6 oktober 2018 om 14:00u afscheid genomen in de decanale Sint-Michielskerk te Roeselare, gelegen op het gelijknamige Sint-Michielsplein 18. Nadien wordt zijn asurn bijgezet bij zijn vrouw op de nieuwe stedelijke begraafplaats in de Roeselaarse Groenestraat.

Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen de familie van Gerard Dewachtere ontzettend veel sterkte toewensen in deze periode. Onze gedachten zijn bij Hans, Birgit,Yves en de voltallige familie en vrienden. Rust zacht Gerard, het ga je goed!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Gerard Dewachtere