Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Patrick Roelens

E-mail Afdrukken PDF

MUZIKANT PATRICK ROELENS ONVERWACHT OP 59-JARIGE LEEFTIJD OVERLEDEN


IN MEMORIAM

Afscheid van spelend lid Patrick Roelens

alt

Bron: Uitvaartcentrum Snoeck Izegem (www.snoeck-izegem.be)

In deze zomerse periode is K. H. Leo XIII in rouw. In de late avond van maandag 16 juli 2018 is spelend lid Patrick Roelens overleden. Patrick werd geboren te Izegem op 9 mei 1959 en getogen in Ingelmunster. Beroepshalve was Patrick als bediende actief bij netbeheerder EANDIS van regio Kortrijk. Patrick is de echtgenoot van mevr. Ann Baert, die ook regelmatig aanwezig was bij activiteiten van onze harmonie. Patrick laat naat zijn vrouw 2 kinderen en een kleinkind na, alsook zijn ouders dhr. en mevr. Raphaël Roelens en Irène Coopman.

De laatste voorjaars- en najaarsconcerten moest Patrick door zijn ziekte noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. Hij was dan misschien niet meer als spelend muzikant op het podium te vinden, toch was hij wel regelmatig in het publiek aanwezig. Hij koesterde de vurige wens om zo snel mogelijk in goede gezondheid terug als klarinettist in onze harmonie te musiceren. Dit heeft hij meerdere keren herhaald, ook toen enkele bestuursleden hem recent een bezoek brachten. Het heeft helaas niet meer mogen zijn... 

alt

Een vertrouwd beeld van Patrick als klarinettist...

Er wordt op dinsdag 24 juli 2018 om 11:00u afscheid genomen in de aula van uitvaartcentrum Snoeck, gelegen in Bellevuestraat 24 te 8870 Izegem, waartoe we als harmonie zullen proberen om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn. Nadien wordt zijn asurn opgenomen in de warme omgeving van zijn woonst, dicht bij zijn familie.

Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen de familie van Patrick ontzettend veel sterkte toewensen in deze moeilijk te dragen periode. We willen hen op het hart drukken dat we de herinnering aan Patrick levendig zullen houden. Rust zacht Patrick, het ga je goed!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Patrick Roelens