Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Jenny Maertens

E-mail Afdrukken PDF

MOEDER VAN STEFAAN EN GROOTMOEDER VAN REMIE EN EMIEL VANNIEUWENHUYSE OVERLEDEN


Afscheid van Jenny Maertens

alt

Bron: Uitvaartcentrum Snoeck Izegem (www.snoeck-izegem.be)

 

Rond kwart voor tien gisterenvoormiddag, op zondag 17 juni 2018, is mevr. Jenny Maertens overleden. Jenny is de moeder van bestuurslid Stefaan Vannieuwenhuyse en grootmoeder van Remie en Emiel Vannieuwenhuyse. Ze werd geboren te Izegem op 24 april 1934 en is er op 84-jarige leeftijd overleden in WZC De Plataan. Jenny moest op 18 september 2017 nog afscheid nemen van haar echtgenoot Jules. 9 maanden later zijn ze nu samen begonnen aan hun laatste reis. Jenny Maertens laat 2 kinderen, 4 kleinkinderen en een achterkleinkind na. 

Als geboren en getogen Izegemnaar was zij sociaal heel geëngageerd en actief in meerdere verenigingen. Haar familie kreeg een speciale plaats in haar leven. Ze was tot het concert met Marijn Devalck in 2016 trouwe bezoeker van onze concerten om haar kleinkinderen muzikaal aan te moedigen, alsook vurig bobsleesupporter voor haar kleindochter An en trotse overgrootmoeder van Alex.

We nemen afscheid van Jenny op vrijdag 22 juni, om 10:00u in de Izegemse Sint-Tillokerk, gelegen aan het Kerkplein. Na de crematie volgt om 17:00u de bijzetting van de asurn bij haar man in het urnenpark, gelegen in de Reperstraat te Emelgem.

Als webmaster dank ik in naam van mijn familie u allen voor de condolaties na het overlijden van mijn grootmoeder. Dank voor uw steun. Rust zacht, oma!


Wie het volledige overlijdensbericht wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Jenny Maertens