Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Marcel Breemeersch

E-mail Afdrukken PDF

VADER VAN CHRISTA BREEMEERSCH &
GROOTVADER VAN ILSE & NATALIE OOSTERLINCK & STEVEN BREEMEERSCH OVERLEDEN


Afscheid van Marcel Breemeersch

alt

Bron: Uitvaartcentrum Snoeck Izegem (www.snoeck-izegem.be)

Op zondag 15 april 2018 is dhr. Marcel Breemeersch overleden. Marcel is de vader van webredacteur Christa Breemeersch, schoonvader van Leo XIII-bestuurslid Marc Oosterlinck en de grootvader van 'TOETi'-muzikant Steven Breemeersch, Leo XIII-muzikantes Natalie en Ilse Oosterlinck, Natalie is tevens voormalig jeugddirigente. Mr. Breemeersch werd geboren te Ingelmunster op 24 augustus 1928 en is er eveneens overleden in 'WZC Maria Rustoord'. Marcel laat 4 kinderen, 8 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen na.

Marcel moest recent nog, op dinsdag 31 oktober 2017, afscheid nemen van zijn lieftallige echtgenote Marie-Louise Cingniaert. Een afscheid dat hem heel zwaar viel. Nog geen 6 maanden later zijn ze nu opnieuw herenigd... De familie neemt bedroefd, maar dankbaar om zijn lange leven afscheid. 

Van Marcel wordt op vrijdag 20 april om 10:00u afscheid genomen in de Izegemse Heilig-Hartkerk, gelegen aan de Roeselaarsestraat 55, 8870 Izegem. Na de crematie volgt in intieme kring de bijzetting van de asurn bij zijn vrouw in het urnenpark op de stedelijke begraafplaats in de Reperstraat te Izegem (Emelgem). 

Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen Marc, Christa, Ilse, Natalie, Steven en hun familie veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Rust zacht, Marcel!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Marcel Breemeersch