Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Dina Vannieuwenhuyse

E-mail Afdrukken PDF

GROOTMOEDER VAN MUZIKANTE MATILDE CLAEYS OVERLEDEN


Afscheid van Dina Vannieuwenhuyse

alt

Bron: uitvaartzorg Depoorter Izegem (www.begrafenissendepoorter.be)

Op zaterdag 24 februari 2018 is mevrouw Dina Vannieuwenhuyse overleden. Ze is de echtgenote van dhr. Carlos Kerckhof, die op 15 oktober 2014 het leven liet. Mevr. Vannieuwenhuyse werd geboren te Emelgem (Izegem) op 7 mei 1932 en is op 85-jarige leeftijd overleden in WZC 't Pandje, omringd door haar familie. Ze werd gesterkt door het ziekensacrament.

Dina Vannieuwenhuyse is de lieftallige mama van 4 kinderen en zorgzame oma van 6 kleinkinderen. Dina is de oma van Matilde Claeys, die reeds meerdere jaren dwarsfluit en piccolo speelt binnen TOETi en K. H. Leo XIII, en de moeder en schoonmoeder van Caroline en Bart Kerckhof-Claeys, zaakvoerders van feestzaal Ruytershove. 

Er wordt op zaterdag 3 maart 2018 om 10:30u afscheid genomen van Dina. De uitvaartdienst vindt plaats in de Heilig-Hartkerk, gelegen aan de Roeselaarsestraat 55 te 8870 Izegem. Na de crematie volgt in intieme kring de bijzetting van haar asurn in het urnenpark op de stedelijke begraafplaats in de Reperstraat te Emelgem (Izegem). 3 jaar na het overlijden van haar man Carlos zijn zij nu opnieuw herenigd.

Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen de familie Kerckhof en haar aanverwante families heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Rust zacht, Dina!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Dina Vannieuwenhuyse