Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Olga Nuyttens

E-mail Afdrukken PDF

LIEFTALLIGE ECHTGENOTE VAN PASGEHULDIGDE 70-JARIG MUZIKANT ROGER WERBROUCK OVERLEDEN


Afscheid van Olga Nuyttens

alt

Bron: Uitvaartzorg Commeyne Roeselare (www.commeyne.be)

Op maandag 6 november is mevrouw Olga Nuyttens overleden. Olga is de vrouw van Leo XIII-muzikant Roger Werbrouck, zijn steun en toeverlaat. Mevr. Nuyttens werd geboren te Rumbeke op 14 december 1935 en is op 81-jarige leeftijd overleden in WZC Vincenthove te Roeselare. Naast Roger laat ze 2 kinderen en evenveel kleinkinderen na. 

Olga Nuyttens was decennialang trouw aanwezig op onze vele concerten en activiteiten. Op het Jubileumconcert '95 jaar Leo XIII' werd haar man Roger nog uitgebreid in de bloemetjes gezet als 70-jarig lid van onze harmonie. De liefdevolle fagot van Roger is uitgegroeid tot een vaste muzikale waarde die onze sound mee vorm heeft gegeven, maar zijn grote liefde was toch wel 'zijn Olga' die zijn leven mee heeft gekleurd.

Er wordt op vrijdag 10 november om 10:00u afscheid genomen van Olga. De uitvaartliturgie vindt plaats in de Sint-Petrus en Pauluskerk, gelegen op het Kerkplein 52, te 8860 Rumbeke (Roeselare). Na de crematie volgt in intieme kring de bijzetting van haar asurn in het urnenpark op de stedelijke begraafplaats in de Kwadestraat te Rumbeke, de deelgemeente waar ze geboren en getogen is.

Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen Roger en zijn familie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Rust zacht, Olga!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Olga Nuyttens