Koninklijke Harmonie Leo XIII Izegem

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlijden - Marie-Louise Cingniaert

E-mail Afdrukken PDF

SCHOONMOEDER MARC OOSTERLINCK & GROOTMOEDER STEVEN BREEMEERSCH & ILSE & NATALIE OOSTERLINCK OVERLEDEN


Afscheid van Marie-Louise Cingniaert

alt

Bron: Uitvaartcentrum Snoeck Izegem (www.snoeck-izegem.be)

Op dinsdag 31 oktober 2017 is mevrouw Marie-Louise Cingniaert overleden. Marie-Louise is de schoonmoeder van Leo XIII-bestuurslid Marc Oosterlinck en de grootmoeder van 'TOETi'-muzikant Steven Breemeersch, Leo XIII-muzikant Ilse Oosterlinck en voormalig jeugddirigente Natalie Oosterlinck. Mevr. Cingnaert werd geboren te Emelgem op 29 september 1930 en is 87-jarige leeftijd overleden in WZC Maria Rustoord in Ingelmunster. Ze is de echtgenote van dhr. Marcel Breemeersch. Naast haar kinderen laat ze 4 kinderen, 8 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen na.

Marie-Louise Cingniaert wordt door haar familie omschreven als een mama uit de duizend en een vrouw van werken en geloof. Omringd door haar familie heeft ze aan de vooravond van Allerheiligen het leven gelaten, gesterkt door de ziekenzalving. 

Van Marie-Louise wordt op donderdag 9 november om 10:00u afscheid genomen in de Izegemse Heilig-Hartkerk, gelegen aan de Roeselaarsestraat 55, 8870 Izegem. Na de crematie volgt in intieme kring de plaatsing van haar asurn in het urnenpark op de stedelijke begraafplaats in de Reperstraat te Izegem (Emelgem).

Het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Leo XIII willen Marc, Ilse, Natalie, Steven en hun familie veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Rust zacht, Marie-Louise!


Wie het volledige overlijdensbericht eens wil nalezen, kan dit doen via deze link.


 

U bent hier Home Nieuwsblog Familienieuws Overlijden - Marie-Louise Cingniaert